luni, 3 octombrie 2011

Amin am spus.

Idei idei idei... N-am nici-o idee. Asta o sa fie iar un post de aberatii acute grave facute la plictiseala. Am facut azi in clasa versuri. Mi se par stupide, pentru ca nu-mi place cum imi ies versurile in romana. Imi plac mai mult in engleza, dar daca totusi, eram in ora de romana, macar sa le scriu asa. Ma rog.

Stau si ma uit pe pereti si ma gandesc despre ce as putea scrie... Mi-ar placea sa stau singura, cu cineva, si asta imi aduce aminte de ceva ce am scris in clasa. Dar nu stiu daca ar fi bine sa scriu pe blog sau nu, dar de ce nu pana la urma?

"Mi-ar placea sa stau cu cineva, cu un el, pe care sa-l iubesc, sa stiu ca impart totul cu el, toate grijile, toate dezamagirile, toate marile bucurii, toate reusitele, tot. Vreau sa stiu ca un el ma asteapta mereu acasa, cand eu vin mai tarziu de la munca, pe mine, ca asteapta sa ma vada, desi stam impreuna. Vreau ca eu sa stau pe canapea, mancand popcorn, uitandu-ma la film, vazandu-l ca intra pe usa, se dezcalta, si vine la mine si imi da un sarut scurt si dulce. Mancarea il asteapta pe masa, il astept pe canapea ca sa manance si sa vina la mine sa ma ia in brate, si sa ma pierd in bratele lui. Mergem amandoi in dormitor. Eu imi dau jos halatul de baie pe acre il aveam pe mine si ma bag in pat. El se schimba, se baga in pat si ma ia in brate. Ma ghemuiesc la pieptul lui si pot sa dorm fericita acum..."

Da, stiu, sunt o romantica incurabila. Sunt o proasta incurabila. Amin.

3 comentarii: