joi, 29 septembrie 2011

Tic-tac.

Tic-tac, tic-tac. Ati observat cat de derutant este timpul? Atunci cand esti fericit, vesel, te simti bine, timpul trece pe langa tine. Atunci cand esti sictirit, obosit, trist, timpul iti face in ciuda si trece mai incet, parca vrand sa te vada ca zaci in agonie. Pentru mine timpul nu mai are nici-o relevanta. Zilele trec la fel de greu, orele trec la fel de repede. Nu ma mai intereseaza.
Numai cand sunt cu anumite persoane, timpul meu zboara. Si ma bucur atat de mult ca petrec timpul cu ei, decat sa mi-l pierd pe alte cacaturi, ca pana la urma timpul nu se mai intoarce. O data ce ai facut, sau n-ai facut un lucru la timpul potrivit, pa. Trenul a plecat. Si dintr-un subiect pot sa o dau foarte frumos in altul, dar nu vreau. Vreau sa scriu acum despre timp.
Despre timpul pierdut pe lucruri care... nu-si aveau rostul. Pe timpul pe care il pretuiesc cand sunt cu el, cand sunt cu prietenii mei, cand sunt cu mama. Timpul este important, incearca sa nu-ti pierzi timpul cu ceva care nu merita. Mai bine te gandesti ce vrei cu adevarat in viitor si iti folosesti timpul pentru a te ajuta sa ajungi acolo.

[
Timpul este o miscare continua, fara nici un moment de ragaz, si el nici nu poate fi conceput altfel.]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu