vineri, 9 septembrie 2011

Scrieri.

In fata mea e pachetul de tigari si cafeaua. Scrumiera e goala. Asta e d-abia prima tigara pe ziua de azi. Incerc sa fumez din ce in ce mai putin, dar numai aseara in 10 minute am fumat 2 tigari, doar pentru ca am avut cu cine vorbi si rade. Dar nu despre asta vroiam sa vorbesc.
Zilele trecute, cand imi faceam curat prin birou, am gasit niste foi pe care imi scriam eu toate remuscarile, fanteziile, tristetile in timpul orelor. E ciudat sa citesc din nou toate astea, desi sunt inca adevarate. Ca si cum as citi din nou blogul. E acelasi lucru.
Exemplu de chestie scrisa, in engleza:
"Even if I want to forget, I can't. I try and fail. Everytime. I realized that I can't escape from the past. It's a continuos deja-vu. I don't understand why it's happening over and over again. Why me? Why? Have I done something wrong? Have I done a mistake? "
Asta e doar prima parte.
Alta in romana:
"M-am saturat. M-am saturat de tot. De tot ce inseamna "el". Mi-au ajuns pana in gat reprosurile lui, injuraturile li, repulsia lui fata de mine. Nu are altceva mai bun de facut decat sa stea cu gura pe mine si sa comenteze fiecare parte din viata mea?"
Iarasi, asta e doar prima parte, asta continua mai mult. Gen inca o pagina A4.
Multa lume m-a intrebat de ce blogul meu e atat de trist, sa scriu si chestii amuzante, fericite. Dar pur si simplu nu pot. Pentru ca atunci cand sunt fericita nu pot sa scriu, sau daca scriu, scriu sec. Mi-am terminat tigara. Asaa... Deci da. Cand sunt fericita nu pot sa scriu, pentru ca eu scriu de obicei cand sunt trista, nervoasa, demoralizata. Ca sa ma descarc. Asa ca cititorii mei dragi, daca nu va place ce scriu, nu mai cititi. Simplu.
Si va multumesc in acelasi timp, pentru ca va intereseaza ce scriu eu si va pierdeti timpul sa cititi ce scriu eu. Va multumesc.

3 comentarii:

  1. heei, sa te citim nu e o pierdere de timp, ce aberezi tu acolo?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Suflet de curva - Unii erau dezamagiti ca domnee, de ce nu postez chestii fericite si bla bla, si nu stiu . Poate unii citesc si sunt ceva gen: "Daa, mai bine nu citeam :-?? "
    Si dasta am zis :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Este foarte bine ca te descarci aici si nu toate sunt triste, ai si postari happy si cel mai mult apreciez ca ai curajul de a scrie toate aceste trairi, nu oricine poate face asta. Felicitari, scrii frumos. Sunt mandra de tine

    RăspundețiȘtergere