duminică, 4 septembrie 2011

Poate ...

Poate ca uneori ar trebui sa-mi bag pula in toti si in toate. Poate uneori ar trebui sa ma gandesc si la binele meu, nu la binele altora. Poate ar trebui sa ma schimb fata de multa lume. Poate uneori gresesc enorm prin niste fapte marunte. Poate nu stiu sa apreciez cum trebuie lumea din jurul meu. Poate ar trebui sa ma gandesc mai bine la viitorul meu. Poate ar trebui sa renunt la unele lucruri. Poate ar trebui sa fiu mai rece. Poate ar trebui sa fiu mai buna. Poate ar trebui sa nu ma mai intereseze de cei din jur. Poate ar trebui sa nu mai pun la suflet orice cuvant. Poate ar trebui sa ma schimb radical. Poate ar trebui sa nu mai arat atat de multe. Poate ar trebui sa am mai multa incredere in mine.
Poate ar trebui sa renunt la tot ce fac, pentru ca nu mai stiu ce sa fac ...

6 comentarii:

  1. poate ar trebui sa fii TU cu adevarat si atat!:) ce zici?
    Miruna

    RăspundețiȘtergere
  2. poate...sau poate nu. imi place cum esti, cum scrii, cum te exprimi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate ca ar trebui sa gandesti mai simplu, sa incepi de undeva si sa mergi intr-o directie.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ vreauultimulloc - Niciodata n-am putut sa gandesc simplu. Mereu dintr-o chestie simpla, trebuia sa tot ramific multe intelesuri. Multe care nu-si au rostul. Deja mi-a intrat chestia asta in reflex. Nici noaptea nu pot sa dorm din cauza ca pur si simplu gandesc. Mult prea mult.

    Si mersi pentru comentarii :).

    RăspundețiȘtergere
  5. Faptul ca niciodata pana acum nu ai putut sa faci ceva nu inseamna ca nu poti sa faci de acum incolo.
    Perfectionarea e in natura omului. De altfel dupa cum spui comportamentul prezent nu iti aduce cele mai mari satisfactii.

    Ps: Lumea foloseste cu prea multa usurinta cuvantul niciodata. Personal ma feresc sa mai zic asa ceva intrucat devine redundant si plictisitor de cate ori ajungi sa imi reevaluez aceste niciodata-uri =)).

    RăspundețiȘtergere
  6. @ vreauultimulloc - Da, niciodata poate ajunge ca un tic verbal. La modul ca te obisnuiesti cu el si il folosesti prea des :)).
    Oricum, cand am scris postul asta aveam o stare super... proasta . Nu stiu daca ai citit posturi dinainte, dar acelea pareau normale. Sau ma rog, posturi in care o adolescenta isi povesteste viata. Nu ceva mai iesit din comun, sau mai profund.
    Oricum, comportamentul nu mi-l mai schimb. Pana la urma nu ma mai schimb pentru o persoana, am facut chestia asta de prea multe ori degeaba, comportamentul o sa mi-l schimb cand vreau eu, si momentan, doar momentan, parca sunt usor multumita, in urma unor realizari recente.
    Dar acum e de vazut ...

    RăspundețiȘtergere