vineri, 16 septembrie 2011

Cu dedicatie.

Crede-ma ca mi-ar placea enorm sa-ti dau replica. Dar nu sunt genul ala. Ti-am citit postul dedicat mie, si am zis, de ce nu? Hai sa ii dedic si ei unul de-al meu.

Tu stai calma ca el e bine. Nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca nu ai de ce. Nu il folosesc, nu imi bat joc de el, si pur si simplu vreau o relatie frumoasa, normala. Atata tot.

Crede-ma ca astea 4 luni in care am fost cu el n-au fost usoare. De ce? Din cauza unor... Distrageri. Si stii prea bine despre ce vorbesc. Dar totusi am luptat, si lupt in continuare. Crede-ma, nu mi-a fost usor. Nu a fost placut. Dar m-am sacrificat de multe ori pentru el. Am ales de multe ori binele lui inaintea binelui meu. De multe ori am lasat din orgoliul meu pentru el.
Tot ce pot sa iti spun e ca sa nu-ti faci griji, nu o sa-l fac sa sufere, nu intentionat, si in nici-un caz cum ai facut-o tu. Scuze ca spun asta, dar a fost crunt. Nu vreau sa te critic sau altceva, sa nu intelegi gresit. Tu stii cel mai bine ce s-a intamplat si ce a fost in capul tau.

Am mai citit intr-un post ca imi multumesti. Nu ai pentru ce.

Desi ai incercat de multe ori sa te bagi, mai ales la inceput, si ai spus vorbe care unele nu-si aveau locul, asta e. Inteleg ca nu poti sa ma suporti, inteleg ca iti sunt antipatica. Asta e. Nici tu nu imi esti prea placuta, crede-ma.

Ma rog, bafta in continuare cu relatia ta, cu facultatea, cu prietenii, dar te rog un lucru: lasa-l in pace. Tot spui ca ai trecut peste si tot spui ca il lasi in pace, dar tu revii mereu. Gandeste-te ca ai si tu relatia ta, ca ai viata ta, si el o are pe a lui. De mult vroiam sa iti spun asta, dar nu am avut ocazia. Si inca un lucru, mersi pentru sugestia de carte. Inca nu am citit-o, dar o sa ma interesez ca sa o am.

[Scuze daca la inceput ti-am parut ironica. Nu stiu de ce a sunat asa.]

7 comentarii:

  1. ironia face parte din caracterul celor cu inima ranita...

    RăspundețiȘtergere
  2. ce situatie!
    nu ar tb sa fie el cel care face alegerea finala?

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Rosaline - Deja a facut-o. Dar "trecutul" il bantuie, daca intelegi ce vreau sa spun.

    RăspundețiȘtergere
  4. E total aiurea concluzia pe care ai tras.o.Puteai sa.mi raspunzi intr.un comentariu si atat.De ce ai impresia ca eu sunt cea care se baga mereu?De ce nu te gandesti ca a fost reciproc?Stiu foarte bine cate ai acceptat si cate ai facut pentru el.Tocmai de.aia iti multumesc.Intr.un fel,ma bucur ca a dat peste tine si nu peste vreuna care sa.l faca sa sufere si mai tare,dar pe de alta parte,stiai de la inceput in ce te bagi.Stiai ca o sa fie greu si nu mai incerca sa arunci toata vina asupra mea.Eu...o sa fiu mereu acolo.Din punctul asta de vedere,te lupti cu morile de vant.Daca am continuat ceva cu el,nu am facut.o pentru a ma baga in relatia voastra,ci pentru ca el avea nevoie de mine in continuare,pentru ca oricate "Mari" avea aproape,lipsea "Andreea".
    Si inca ceva...Nu sunt "trecutul" care il bantuie.Sunt prezentul si viitorul,intr.o oarecare masura.Te ataci singura,de pomana.Candva,mi.ai placut.De ce mi.esti antipatica acum?Pentru ca refuzi sa intelegi esentialul.Nimic mai mult.Nu pentru ca esti cu el,nu pentru ca.l iubesti,nu pentru ca tine la tine.Stiu ca ii esti draga si e normal.Era normal sa se ataseze de tine,dar initial,a facut.o din dorinta de a ma uita pe mine.Asta nu conteaza,dar sa sti ca impiedicandu.l sa mai aiba vreo legatura cu mine,nu faci bine.Din contra.Crede.ma ca 4 ani,nu se compara cu 4 luni si stiu mult mai multe despre el.
    Iti urez succes,pentru ca ai nevoie si sper sa iti meriti titlul pe care.l ai,dar data viitoare cand scrii un post ca raspuns la al meu,gandeste.te de doua ori inainte.Poate "Mesaj pentru remorca" nu ti se adresa.Concluziile,le tragi tu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot ce pot sa iti spun e ca sa nu-ti faci griji, nu o sa-l fac sa sufere, nu intentionat, si in nici-un caz cum ai facut-o tu. Scuze ca spun asta, dar a fost crunt. Nu vreau sa te critic sau altceva, sa nu intelegi gresit. Tu stii cel mai bine ce s-a intamplat si ce a fost in capul tau.
    -Indiferent ce crezi tu sau...ce crede lumea,mie nu.mi pasa.Singurul care a meritat explicatii a fost Razvan.Nu inteleg gresit,dar nu ai nici macar dreptul sa vorbesti despre asta.Nu ma cunosti.Nu stiu ce ai auzit tu,dar in niciun caz ce am avut eu de zis.Stiu foarte bine unde am gresit,stiu tot ce am facut,sunt constienta,dar nu e un capat de tara.Bucura.te!Ti.am facut tie loc in felul asta.Nu.Gluma proasta.Loc...n.o sa fie niciodata si nu cum crezi tu,pentru ca ma bag.Deloc.Asta e.Repet...stiai de la inceput.Daca ai observat,incepe sa fie cum vrei tu.Momentan.

    RăspundețiȘtergere