sâmbătă, 24 septembrie 2011

Brb.

Pentru o vreme n-o sa mai scriu pe blog. O sa scriu doar in doua situatii: ori sa fiu prea fericita, euforica, ori sa fiu prea trista si iar sa o dau in depresie. Imi pare rau. Dar nu mai pot. Nu mai pot sa-mi exprim sentimentele, punctele de vedere aici. Nu momentan. Prefer sa scriu prin ore pe caiete, ma descarc altfel. Si oricum, nu mai am ce sa scriu. Totul in capul meu e ... un mare nimic. Toate ideile si tot despre ce as putea scrie s-au dus.
Oricum, nu stiu ce o sa fac in continuare, nu stiu cum rezist, nu stiu cat mai rezist. Dar incerc sa trec prin fiecare zi a vietii asteia de cacat cu zambetul pe buze, chiar daca de cele mai multe ori plang. Ca si acum. Dar fie. Noroc cu viciile astea, ca altfel nu stiu cum as fi rezistat.
Ma rog... Dar totusi, sunt o fire puternica, nu? Trebuie sa trec peste tot si toate, nu?
Ma duc sa fumez o tigara.

2 comentarii:

  1. :) Draga mea... ce ai pe suflet? nu e mai bine sa povestesti aici, decat pe foile acelea de caiet?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt doar chestii zilnice prin care trec, iar atunci cand imi vine ideea sa scriu pe blog, stiu perfect ce sa scriu. Atunci cand sunt in fata lui si a tastaturii, imi pierd toate ideile. Asa cand sunt la scoala si scriu pe caiet, parca... Pur si simplu imi vin cuvintele, nu le gandesc.

    RăspundețiȘtergere