joi, 29 septembrie 2011

Actori.

Sunt naiva. Foarte naiva. De ce sunt asa? Pentru ca vreau sa vad cat de mult poate sa ma minta lumea. Sa vad cand se satura lumea sa ma tot minte. Minciuni peste minciuni peste minciuni... Frate, ma intreb, cand o sa se satura lumea sa mai minta? Va place asa sa va mintiti intre voi?
Pentru majoritatea este deja o obisnuinta ca sa minta pe oricine despre orice. Eu una, sincer va spun, m-am saturat de minciuni. Orice fel de minciuni. Recunosc frate, si eu mint, sau mai bine zis minteam. Cred ca de ceva timp bun n-am mai mintit pe nimeni. Aaa, ba da. Cand imi cere cineva cu care n-am tangente tigari. Atunci mint ca n-am. Dar, daca sunt mai putin de 7 tigari si spun ca mai am putine tigari nu se pune ca minciuna, nu? Deci nici asa n-am mintit. Mda. Eu chiar nu mai mint, pentru ca tot tind sa sper ca daca eu nu mint anumite persoane, nici ele nu ma vor minti. Ca n-are cum sa am pretentia sa nu ma minta nimeni, e deja exagerat. Dar macar acolo, 10, 20 de persoane, maxim, am si eu... rugamintea, sa nu ma mintiti. Nu suport cand ma minte cineva, mai ales cu un cacat cu pretextul: "Daca iti spuneam adevarul, te suparai." Frate, in pula mea, imi ies din minti cand ma mintiti. Intelegeti chestia asta. Daca nici eu nu sunt intelegatoare si nu pot sa inteleg majoritatea chestiilor, atunci cine pula mea e?
Singura persoana pe care pot sa zic ca o mint grav sunt eu. Uneori imi repet in minte de atatea ori "Va fi bine" incat incep sa cred. Dupa ma trezesc la realitate si de fapt vad ca nu e asa. Si imi place sa ma mint cu multe chestii. Dar sunt naiva. Pentru ca vreau sa vad cat de mult poate sa ma minta lumea...

Oricum, cu totii suntem niste actori pe scena vietii.

2 comentarii:

  1. ''decat un adevar care sa distruga o viata sau o iubire, mai bine o minciuna care sa o intretina'' zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. da, dar minciuna recunoscuta este pe jumatate uitate. Si sincer, eu sunt genul care apreciaza foarte mult daca esti sincer cu mine. Eu sunt genul de persoana care poate sa ierte extrem de mult. Pana cand imi bag pula.

    RăspundețiȘtergere