sâmbătă, 18 septembrie 2010

Vineri.

Deci da. Ieri, adica vineri, a fost foaaartee draguuut.

In prima parte a zilei am fost in parc, si mam ales cu un semn dragut pe gat [simteteee!!], de care a comentat mama cand am ajuns acasa :-". Incepuse sa ma ia la interogatoriu, gen: "X tia facut semnu ala pe gat?, Aaa, nu ala? Altu?, Cum il cheama?, Din ce liceu e?, Unde sta?, Cum vati cunoscut?"... Wtf duude? :))
Maaa rooog, dupaia am mers la liceu, dupa prima ora la care nam fost, ca nu o fac [sport], si am stat noi frumusei ca prostii la scoala. Eu nam facut 3 ore din 5, ceea ce a fost fooaaarte dragut, fiindca am frecat menta pe la scoala.
Dupaia am fost prin Genesis dupa scoala sa beau o bere cu Irina. Neam intalnit cu mai multi acolo, am stat de vorba, si am stat noi frumusel pana la 7 jumate. Am urcat in metrou si am coborat la Victoriei. Acolo cand am urcat in metrou era o fetita cam de 3 ani care se stramba la mine. Ma strambam si eu la ea si incepea sa rada. Dar parintii au fost ratati, si cand au vazut ca radeam cu ea, sau mutat din loc. Ok, a fost ciudat. Se uitau la mine de parca eram o rapitoare de copii :-j...
Cand am ajuns pe strada la mine, ma intampinat fratimiu intrun hug calduros, si a fost foarte draguut :x.

Overall, a fost o zi geniala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu