luni, 27 iunie 2011

Pe afara cu Patricia.

Da, ieri a fost o zi super draguta. Poate pentru ca am scapat de fratimiu si am putut si eu sa ies afara [in sfarsit!] si pentru ca am stat cu Razvan mai mult.

Deci, ce am facut ieri? Pai am fost pe la Patricia, am tras de ea vreo 3 ore sa se imbrace, sa se machieze ca sa putem sa iesim afara cu Mia, dup-aia am fost ... Pe unde? De la Obor pana la Universitate pe jos, si dupaia prin Cismigiu tot pe jos. Cred. Ideea e ca a fost nu stiu ce sarbatoare, de era un alai de oameni care erau condusi de popi? Cred. Iar Patricia era curioasa cine a murit. Si ne-am plimbat noi dupa oamenii aia vreo 20 de minute, ca sa descopere Patricia ca de fapt nu a murit nimeni. Si cat ma bucur ca nu te duci in Anglia, javra! Te iubeesc!

Dupa am venit acasa, m-am dus direct la Razvan si am fost primita cu o imbratisare calda si saruturi. Atat de draguut. Dup-aia am staat, si am vorbiit, si iar am staat, si ma rog. Dimineata a trebuit sa ma intorc la 7 dimineata acasa ca sa am grija de frati-miu, si la 10 l-am expediat la bunica-sa. Si pe la 2 m-am dus sa-l iau. Intre timp m-am vazut cu Chibi sa-mi dea si mie carnetu de note, si am stat cu Razvan. Asaa.. Altceva?

Aaa, da. Acum tre' sa fac curat in toata casa. Mirobolaant.
O poza cu Patricia:

Un comentariu: