duminică, 7 noiembrie 2010

Aberatii part 1.

Stau si ma gandesc ce as putea sa scriu. Stau si ma gandesc la un titlu pentru acest post. Poate daca imi las libera mana si nu o sa scriu despre ceva prestabilit o sa iasa bine. Intai vreau sa schimb melodia care o ascult. Asa. Ati vazut ce muzica proasta scot artistii romani? Adica majoritatea e muzica house de proasta calitate care repeta aceleasi beat-uri, aceleasi versuri, aceiasi linie melodica. Mi se pare o prostie. Nu am nimic cu muzica house, nu ma intelegeti gresit, dar totusi, e prea mult.
Momentan ma uit la acvariul cu pesti, ma gandesc ca poate asa as avea inspiratie. In ultima vreme am avut din ce in ce mai multe vise cu pesti. Asta inseamna ca mie frig. Da chiiar, trebuia sa ma uit pe un site sa vad ce semnificatie au visele mele ciudate cu aparate foto, si sfarsitul lumii, si soare, si nave spatiale, si copii morti, si cimitire, si fosti iubiti, si multe altele.
Cred ca daca incep sa scriu asa despre fiecare chestie mica care imi vine in cap o sa fie un post foarte ciudat. Incerc sa nu mai folosesc semne de pe mess cand scriu pe blog. Ba imi vine sa bag :)), sau :-j, sau multe altele. Incerc sa ma controlez. Fiindca cel putin de doua ori pe post scriu :)) sau altul si dupaia sterg si pun punct. Numai in postul asta mi sa intamplat de 2 ori.
Wa, ce orar dragut am maine. La biologie cred ca ne asculta, adica nu cred, sigur. Si acum miam amintit. Ah, ce dragut! La engleza am avut de facut ceva? Nu cred. Chimie? Cred ca trebuie sa stau chill. Antreprenoriala... Cred ca si asta nea dat tema. Nu conteaza. Desen, la asta iar trebuia sa fac nu stiu ce desen. Ah! Si marti dau test si la latina. Dragut. Mereu ma trezesc in ultima clipa, sau ma rog, in aproape ultima clipa si imi amintesc de anumite lucrari, teme, daca nu in pauze, cand aflu de la colegi. AAA!!! Trebuie sami motivez si vreo 10 absente. Bafta Mari. Bafta. O sa ai o zi destul de fututa maine.

Mda, o sa mai scriu asa daca va place. Gen, din lipsa de inspiratie. Sami vina idei pe moment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu