marți, 12 octombrie 2010

Hai sa cutreieram Bucurestiul noaptea.

In acest post o sami descriu minunata zi de sambata, sau mai degraba zis zilele de sambata si duminica.

Sambata trebuia sa dorm la Irina, si sa ne intalnim pe la 7, 8. Eu, incapatanata din fire si foarte nerabdatoare, nemai avand chef sa stau in casa, am plecat la 5 fara 10 de acasa, pentru a ne intalni la Victoriei. Stiu ca ea mia zis ca o sa intarzie si sar putea sa stau foarte mult dupa ea, dar cum am mai scris mai sus, eu, foarte incapatanata am plecat devreme, constienta ca o sa stau cel putin 1 ora jumate dupa ea. Nui panica. De la eroii revolutiei am luat dabia al treilea metrou spre victoriei, iar la victoriei, asteapta Mari ca astepti bine. Un sfert de ora, o juma de ora. Ma rog, o sun pe Irina. Intarzie. Oook. Mai stau un sfert de ora, o juma de ora, o sun din nou. Pleaca din Militari. Ooo, in sfarsit! Astept un sfert de ora, o juma de ora. O sun. Intarzie din nou. Ma rog, dupaia o sun si imi zice sa ma intalnesc la numai stiu ce statie, si ne intalnim intrun final la 8.

Dupaia am fost la Irina, neam facut dus, am fumat o tigara, neam aranjat, iam indreptat parul Irinei [:x] si am plecat. Unde? La niste prieteni deai Irinei despre care stiam cate ceva, mai multe, si sa dormim la ei, si sai si cunosc. Vazand ca e 10 jumate, am decis sa luam un taxi. Gasim noi un taxi, dam adresa, si ne lasa la adresa data. Ok. Dar Irina nu stia unde ne aflam. O suna pe Diana, una dintre prietenele ei, si o intreaba pe unde sa o luam. In fine, in urma indicatiilor date mergem noi, mergem, un sfert de ora, o juma de ora, o ora incontinuu fara sa gasim adresa. Intrebam pe strada, nimic. Intrun final ajungem de unde am plecat si am descoperit pe unde sa o luam. Adica neam plimbat degeaba. De la 11 si 20 pana la 1 fara 10. Draguut.

Ajungem intrun final la Billy si Diana si ne acomodam acolo. Facem cunostinta, radem, vorbim, ne simtim bine. Am adormit cu totii in jur de 5 dimineata, ma rog, altii mai devreme, altii mai tarziu. Dimineata neam trezit, am fumat o tigara, neam culcat la loc. Pana pe la 3. Dupaia eu si Irina iam ajutat pe Billy si pe Diana la curatenie.

Overall a fost foarte geniala seara de sambata spre duminica, in ciuda micilor "accidente". Dabia astept vinerea asta <3 . Plus ca sambata mai merg si in excursie.
O sa mai scriu, cel mai probabil despre excursie.

2 comentarii:

  1. Nu pot sa cred ca ai scris asta :)) Doamne cat am putut sa ne distram atunci :)) Miss u girls...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu scriu nu numai de chestii triste, mai scriu si despre bucurii :)).

    RăspundețiȘtergere