marți, 25 ianuarie 2011

No title.

Bai, imi pare rau. Nu am mai avut timp sa mai postez ceva pe blog. Sau mai degraba, timp am avut. Nu am mai avut ce. Nu s-a mai intamplat ceva prea important cu viata mea. Si nu am mai avut ce sa postez, plus ca n-am avut dispozitia necesara.
Parintii mei sunt aproape sa divorteze, eu am media 5 la doua materii, cu scoala am dat-o in bara grav semestrul asta, sunt intr-o depresie de ceva timp, deci nu stiu ce as putea sa scriu aici.
Aaa, mi-am amintit o chestie cat de cat amuzanta. Ma duceam la magazin, i-am zis vanzatoarei sa-mi dea 3 tigari si o supa la plic [da, imi place supa la plic], si era un tip cam de 30 de ani beat langa mine, cu o bere in mana. N-am bagat asta de seama pana cand m-a bagat in seama si a inceput sa ma intrebe de supa. Ok.. Se uita la mine cam ciudat, si dupaia s-a luat vanzatoarea de el. Eu am dat sa plec, cand aud o voce strigandu-ma:"Papusa, stai putin, vino incoace! Stai putin!" la care vad ca vine acel tip alergand la mine, si se apropie asa usor de mine si ma pupa pe obraz. Eu am ramas gen :"Wtf?: " si tipul era foarte mandru de ce a facut. Whateva'. Lume ciudata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu